Wie zijn wij

Green Sparkle is een rentmeesterfonds voor de aarde. Het draagt onze familiewaarden uit, dat vinden we belangrijk. Met die waarden als uitgangspunt, delen we onze kennis en financiële middelen met duurzame ondernemers en creatieve geesten die vol overtuiging hun steen willen bijdragen aan een duurzame maatschappij. Want: verbeteren begint bij samen werken aan verandering.

We respecteren het leven

De naam: Green Sparkle

Green is een verwijzing naar de natuur, naar alles wat echt of natuurlijk is, naar de basis van het leven. Een verwijzing ook naar fris nieuw leven, naar vernieuwing, naar verandering. Zoals de natuur voortdurend verandert om in evenwicht te blijven.

Sparkle staat voor sprank, straal, een vonk die anderen aansteekt. Een enkele vonk kan een vuur van verandering ontsteken.

Elke dag onze waarden leven

Onze waarden zijn diep verankerd in alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd zijn dat gedeelde persoonlijke en bedrijfswaarden een krachtig bindmiddel zijn. Voor medewerkers, klanten en leveranciers. Voor duurzame groei. Voor een duurzame toekomst. Dáár willen we aan bijdragen.

Zo doen we dat in de praktijk.

  1. We streven naar een betere wereld bij alles wat we doen. In onze bedrijfsvoering, samenwerking, houding en gedrag.
  2. We zijn betrokken en nemen verantwoordelijkheid. We willen er daadwerkelijk toe doen. We ondersteunen duurzame initiatieven en bedrijven om zo een positief verschil te maken.
  3. We doen het samen. We werken samen met ondernemers die vol overtuiging onze waarden delen. En halen daar plezier en voldoening uit.
  4. We denken in mogelijkheden. We zijn nieuwsgierig en staan open voor nieuwe gedachten, ideeën en manieren van werken.
  5. We creëren en verwonderen. We creëren samen en zien met verwondering wat daarmee mogelijk is.
  6. We respecteren elkaar en overbruggen verschillen. We kijken wat mensen kunnen en hoe ze tot bloei komen.
  7. We zijn open en toegankelijk. We bekommeren ons om anderen, laten onze overtuigen en geweten spreken en bieden hulp.
  8. We zijn betrouwbaar, integer en transparant. We ondernemen zonder geheime agenda’s, spreken naar waarheid en komen onze afspraken en beloftes na.
  9. We laten ons inspireren door de natuur en willen die kracht gebruiken, ervan leren. Ons voortdurend blijven verbeteren en vernieuwen.
  10. We respecteren het leven.

Bekijk hier

Onze Kernwaarden